Samsun Ayvacık Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 17/07/2018

İlkay DAĞ

31.08.1976 Vezirköprü doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Vezirköprü'de tamamlamıştır. 1996 Yılında Vezirköprü Sağlık Meslek Lisesinden mezun olmuş, 2000 yılında ise Kocaeli Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Sağlık Memurluğu bölümünü bitirmiştir.2012 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Kurları Yöneticiliği Bölümünde Yüksek lisansını yapmıştır. 1998  yılında Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde meslek hayatına başlamış, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde kısa bir süre çalışmış ve aynı yıl Askerlik görevini yapmak üzere görevinden ayrılmıştır. 2004 yılında Samsun ili Gölköy Sağlık Ocağına Toplum Sağlığı Memuru olarak atanmış ve 2005 Haziran ayında halen görev yaptığı Ayvacık Devlet Hastanesine atanmıştır. 2012 yılından beri Ayvacık Devlet Hastanesinde idari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktadır.