2022 Yılı Yaz Stajları Hakkında Duyuru
01 Mart 2022

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığının 10/11/2020 tarihli ve E-77152623-773.99-594 sayılı yazısına istinaden Tüm kamu kurumlarında üniversite öğrencilerine sağlanacak staj imkânlarının Kariyer Kapısı üzerinden yürütüleceği bildirilmiştir.

2022 yılı yaz döneminde Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde staj yapacak öğrenciler kariyer kapısı üzerinden kabul edilecek olup öğrenciler kabul işleminden sonra ilgili sağlık tesisine yönlendirilecektir.

Kariyer Kapısı üzerinden Lisans 2,3,4. Sınıf öğrencileri ve Önlisans 1 ve 2. Sınıf öğrencileri başvuru yapabilmektedir. Bu öğrencilerden sağlık alanında okuyan öğrenciler Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde staj yapma imkanı bulabilecektir. Sağlık alanında okuyan Lisans 1. Sınıf öğrencileri ise Müdürlüğümüz tarafından manuel olarak kabul edilecektir. Öğrencilerin kabul işlemi yapıldıktan sonra aşağıda belirtilen belgelerin yerleştirildiği sağlık tesisine verilmesi zorunludur. Belge eksikliği olması durumunda staj başvurusu iptal edilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Not: Öğrencilere teklif gönderme işlemi staj başvuru süresi dolduktan sonra başlayacaktır.

İstenilen Belgeler